ADIYAMAN

Adıyamanlılar Vakfı Ankara Şubesi, Adıyamanlı bürokratları bir araya getirdi

Ankara’da görev yapan Adıyamanlı bürokratlar, Vakıf binasında düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantıya, Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, Adıyamanlılar Vakfı Ankara Şubesi Başkanı Hüseyin Duran, vakfın Ankara Şubesi yönetim kurulu üyeleri ve Ankara’daki Adıyamanlı bürokratlar katıldı.

   Toplantının açılışında konuşan Adıyamanlılar Vakfı Ankara Şubesi Başkanı Hüseyin Duran, Ankara şubesinin kuruluş süreci ile ilgili bilgilendirme yaptı. 

Vakıf hizmetinin bir gönül işi olduğunu, bu yolda ekip olarak ilk günden beri büyük emekler verdiklerini belirten Duran,”Vakfı bundan sonra yarınlara taşıyacak olanlar da yine tüm Adıyamanlı hemşehrilerimiz olacaktır. Çünkü bu vakıfta ‘ben’ değil, ‘biz’ var. Daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmak için, hizmet bayrağını daha ilerilere taşımak için tüm hemşehrilerimizin desteğine ihtiyacımız var.” İfadelerini kullandı.

Toplantıda söz alan Adıyaman Milletvekili Muhammet Fatih Toprak ise, çalışmalarından dolayı Ankara Şubesi Başkanı Hüseyin Duran ve tüm üyelere teşekkür etti. Vakfın hizmetlerini takdirle takip ettiğini dile getiren Toprak,”Adıyaman’ımızın geleceğinde, geleceğinin şekillenmesinde gençlerimizin önemi çok büyük. Vakıflar, gençlere dokunan mekânlardır. Bu anlamda Adıyamanlılar Vakfı ailesinin çok kutsal bir yükü var.” diye konuştu.

 Toprak, vakıf hizmetlerinde ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Anayasa Mahkemesi Başrapörtörü Hamit Yelken ise, Adıyamanlı olmanın ülkenin her yanında bir ayrıcalık olduğunu kaydetti.

Adıyamanlılar Vakfının Ankara’da şube açmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Yelken,  Ankara’daki “hemşehri buluşmaları”nın aylık periyotlar halinde devam ettirilmesi temennisinde bulundu.

Toplantıda söz alan Adıyamanlı bürokratlar da Adıyaman’a daha fazla faydalı olmak adına yapılabilecekler konusunda görüş ve önerilerini dile getirdi.

 Toplantının sonunda konuklara Adıyaman çiğ köftesi ve Adıyaman’a özgü “yöresel bayram taplaması” ikramından bulunuldu.

Haber: Yusuf ATLIHAN

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu