GENEL

Hilvan’ı Cazibe Merkezi Haline Getireceğiz

Ak Partinin Kuruluşundan bu yana bu davaya gönül vermiş biri olan Ziraat Mühendisi Fatih Gerger, Hilvan Belediye Başkanlığına talip.

Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Kurucusu olan Fatih Gerger, bu kutlu davada Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın yolunda bir siyaset izlediğini ve bu nedenle ikamet ettiği Hilvan ilçesinin çehresini değiştirmek için belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

09.11.2018 tarihinde ilçe başkanlığına resmi başvurusunu yapan Fatih Gerger;   “Hayırlısıyla Hilvan Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatımızı yaptık. Bu partinin bir neferi olarak üzerimize düşenin bu olduğunu düşünüyoruz. Ak Belediyecilik anlayışı ile AK Parti’den Hilvan Belediye Başkanlığına talibim. Eğer büyüklerimiz uygun görür adaylığımız kesinlik kazanırsa Allah’ın izniyle Hilvan’ımızı cazibe merkezi haline getireceğiz” dedi.

Şanlıurfa’da  faaliyet gösteren Gergerliler Derneği Başkanı aynı zamanda Ziraat Mühendisi olan Fatih Gerger, Şanlıurfa il merkezi ve bir çok ilçesinde tanınan ve halk tarafından sevilen biri. Hayırsever kişiliği ile bilinen Gerger, bir çok sosyal sorumluluk projesinde yer almış ayrıca Hilvan Oyma ağaç mahallesinde bir camii yaptırmıştır.

Haber: Ahmet Selim

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu