SİNCİK

Bağımsız Belediye Başkanı Korkut’dan Başbakan Erdoğan’a Destek

Sincik Belediye Başkanı 
Mehmet Korkut, 10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı.

 

30 Mart yerel seçimlerinde Büyük Birlik Partisi'nden Sincik Belediye Başkanı seçilen fakat daha sonra partisinden istifa eden Mehmet Korkut, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini kaydetti.

Mehmet Korkut konuyla ilgili, "Belediye Başkanı seçildikten sonra seçmenlerimin istekleri doğrultusunda BBP'den istifa ederek görevime bağımsız olarak devam ettim. 10 Ağustos tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Sincik halkı ile birlikte hareket edeceğim. Sincik halkının Sayın Başbakan'a gönülden bağlı olduğunu daha önce belirtmiştim. Ülkemizde demokrasinin çıtası AK Parti ile yükselmiştir. Uluslararası ilişkilerde Türkiye Cumhuriyeti saygın bir yer edinmiştir. Toplumsal bütünleşmenin ve ekonomik kalkınmanın mimarı olan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a destek olacağımızı kamuoyuna arz ediyorum" ifadelerini kullandı. – ADIYAMAN

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu