GERGER

YENİBARDAK (HIRSO)’DA KAZA 1 ÖLÜ/ ARDINDAN NAKİL SKANDALI

Cumartesi günü saat 16:00 sularında Malatya’nın Kızılan köyündeki taziyeden dönen İsmet Ay yönetimindeki araç, Yenibardak (Hırso) köyünün Güneypınar mezrası yakınlarında şoförün araç hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attığı bildirildi. Meydana gelen kazada 1 kişi ölürken 3 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

 

 

Edinilen bilgiye göre Pütürge’nin Kızılan köyünde bir yakınlarının taziyesinden dönen Mahmut Çetin, İmihan Çetin, Mehmet Çetin ve İsmet Ay isimli köylüler, Güneypınar mezrası yakınlarında şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine takla attı. Meydana gelen kazada Mahmut’un eşi olan İmihan Çetin olay yerinde yaşamını yitirirken diğer 3 kişinin de yaralandığı bildirildi.

 

Gerger devlet hastanesine kaldırılan yararlılar ilk müdahalenin ardından Kahta devlet hastanesine gönderildiler. Kaza da yaşamını yitiren İmmihan Çetin ‘in naaşı otopsi için Malatya adli tıp kurumuna gönderilmek istendi.Cenazenin ambulansla gönderilmesi istendiyse de ambulansla cenazelerin gidemeyeceği cenaze yakınlarına söylendi.Gerger belediyesi tarafından alınan fakat daha iyi hizmet verilmesi için Gerger devlet hastanesine görevlendirilen Cenaze aracının bozuk olması sebebiyle kamyon kasasında gönderilmek istendi.Cenaze yakınlarının ve köylülerin itirazları ve kısa süreli çıkan gerginlikten sonra naaş Malatya ya kamyon kasası yerine Minibüs bagajında gönderildi.

 

2014 Türkiyesinde yeni yapılan GERGER DEVLET HASTANESİNİN Hali içler acısıydı .Personel yetersiz araç gereçler eksik, hastanenin bahçesini aydınlatması gereken sokak lambaları dahi yanmıyordu.

 

HABER:H.MUSTAFA MENTE GERGER POSTASI/GERGER TEMSİLCİSİ

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu